Warning: Wrong parameter count for stristr() in /home4/hajcom/public_html/rahpouyantour.ir/wp-content/plugins/q2w3-fixed-widget/q2w3-fixed-widget.php on line 142

Warning: Wrong parameter count for stristr() in /home4/hajcom/public_html/rahpouyantour.ir/wp-content/plugins/q2w3-fixed-widget/q2w3-fixed-widget.php on line 142

Warning: Wrong parameter count for stristr() in /home4/hajcom/public_html/rahpouyantour.ir/wp-content/plugins/q2w3-fixed-widget/q2w3-fixed-widget.php on line 142
ویزای چین

ویزای چین
اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
تکمیل فرم مشخصات فردی مسافرواعضای اصلی خانواده مسافر به صورت کامل (حتی اگر همراه مسافر سفر نکنند)
درج ایمیل ، آدرس و شماره تلفن و دقیق محل سکونت و محل کار – ذکر شغل دقیق الزامی است . برای دانش آموزان ودانشجویان ذکر نام وآدرس محل دقیق تحصیل الزامی است
در صورت داشتن همراه ارائه شماره کارت ملی الزامی است
نام و شماره تماس یک معرف برای تماس در مواقع ضروری
کپی صفحه اول و دوم شناسنامه.
یک قطعه عکس ۳×۴ رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک
عکس ها نباید اسکن شده باشند.
*نکته ۱:مدت زمان اخذ ویزای عادی ۵ روز کاری است.
*نکته ۲: مدت زمان اخذ ویزای فوری ۳ روز کاری است.
*نکته ۳: قیمت ویزا برای همه سنین و همراهان یکسان است.
*نکته ۴: نوع ویزا از نوع توریستی و گروهی است.