Warning: Wrong parameter count for stristr() in /home4/hajcom/public_html/rahpouyantour.ir/wp-content/plugins/q2w3-fixed-widget/q2w3-fixed-widget.php on line 142

Warning: Wrong parameter count for stristr() in /home4/hajcom/public_html/rahpouyantour.ir/wp-content/plugins/q2w3-fixed-widget/q2w3-fixed-widget.php on line 142

Warning: Wrong parameter count for stristr() in /home4/hajcom/public_html/rahpouyantour.ir/wp-content/plugins/q2w3-fixed-widget/q2w3-fixed-widget.php on line 142
ویزای انگلستان

• اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
• اصل گذرنامه باطله در صورت وجود.
• فتوکپی گذرنامه از صفحات ۱ الی ۹ و ویزاهای کشور های اروپایی، آمریکا، کانادا، استرالیا، … و کشور مورد تقاضا در ۵ سال گذشته.
• تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر.
• دو قطعه عکس ۴۶، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.
عکس ها نباید اسکن شده باشند.
• ترجمه انگلیسی شناسنامه توسط دارالترجمه.
• ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار (شامل: روزنامه رسمی، پروانه کسب، پروانه مطب،…) یا گواهی بازنشستگی (شامل: حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، آخرین فیش حقوقی و دفترچه بیمه) توسط دارالترجمه.
• ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل برای محصلین با مهر سازمان مربوطه و عکس متقاضی توسط دارالترجمه.
• ترجمه انگلیسی سوابق مالی (شامل: پرینت حساب بانکی، نامه بانک، …) مربوط به ۳ ماه گذشته با مهر و امضای بانک توسط بانک.
• ترجمه انگلیسی اسناد ملکی به نام مسافر توسط دارالترجمه.
• اصل و فتوکپی تأییدیه رزرواسیون هتل در کشور مورد تقاضا.
اصل مدارک فوق باید در روز مصاحبه همراه مسافر باشد.